eat IT

eat IT

Heti menü 01 24-28

2011. január 24. - eatit

A hajtás után heti menü, kattintásra nyomtatható méretben.

Ne legyetek restek holnap visszajönni, megint játszunk pizzáért!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eatit.blog.hu/api/trackback/id/tr862607482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GasztroFan 2011.01.26. 14:11:07

Ma megint szívás volt! 13 órakor már a Somlói galuskának se híre se hamva! Nem igaz, hogy nem lehet megszervezni, hogy a menüben szereplő ételek ne csak egy óra hosszáig legyenek elérhetők, ha már háromig van az étterem nyitva! Így aki nem akar délben tolongani, hanem később megy, szinte mindig lemarad a legnépszerűbb ételekről! Tisztelt Üzemeltetők! Biztos van már annyi tapasztalatotok, hogy tudjátok, mi az ami jobban megy, és abból többet kellene készíteni! Ha netalán tán az ebédből megmaradna a desszert, azt később délután is el lehetne adni! Kíváncsian várom, hogy mit tesztek az ilyen helyzetek elkerülésére?! Hangsúlyozom, hogy ez nem zárás előtt 10 perccel történt, hanem 13 órakor!!

kundenstatus 2011.01.27. 10:14:44

@GasztroFan: Segítek neked, adok egy tanácsot. Ha legközelebb kinézel valamit a menüben, amiról tudod hogy nagyon jó lesz és majd szeretnél belőle enni, akkor menj korábban.
Tudod hogy a finomságokat egyből elkapkodják, de ahelyett hogy hamarabb lemennél (egy desszertért még szinte sorban sem kell állnod) úgy teszel mintha ez teljességgel lehetetlen lenne és csak panaszkodsz. Lefogadom hogy az se lenne jó hogyha pincér vinné fel a kantinbol tálcán a somlóit, és kiskanállal etetne, mert a somlóit nem herendi porcelántálkából kapod amit népi motívumok díszítenek. Ahelyett hogy örülnél, hogy ha sietsz ebédelni, még desszertet is kaphatsz (ami mellesleg azért fogy el kva gyorsan mert nagyon jó! )

GasztroFan 2011.01.27. 10:40:23

@kundenstatus: Köszönöm a jó tanácsokat, de azt hiszem kicsit félreérted a helyzetet. Azt hiszem, ma már nem vmi kegyként kéne felfogni azt hogy desszertet kaphat az ember egy menzán (akár a teljes nyitvatartás ideje alatt is), hanem a szolgáltatás részeként. Márpedig ha ezt annak tekintjük, akkor jó lenne azt az adott körülmények között minél magasabb színvonalon nyújtani. Természetesen senki nem vár el herendi porcelánt és házi pincért egy menzától. De nincs mindig lehetőség arra, hogy pontban déli 12-kor menjen az ember ebédelni, gondolom ezért is tart nyitva az étterem 3-ig. Megjegyzéseimet csak javító célzattal írom, ha már megadatik rá a lehetőség! De nekem nagyon úgy tűnik, hogy te vmilyen benfenntes lehetsz...

kundenstatus 2011.01.27. 11:00:12

Teljesen igazad van, nem kegy, hanem egy lehetőség. Éppen ezért nem is kötelező élni vele, DE ahelyett hogy a hibát keressük bene, inkább örülni kéne, hogy bő választék van, és finom desszertek. Pont mint mindenhol máshol, akár egy tescoban is gyorsan elfogynak a jó dolgok.
Jelen esetben itt a fórumon (ami ha nem lenne akkor panaszkodni se tudnának hol) a hozzáállás már átesett a ló másik odlalára, egyesek úgy tesznek mintha kötelező lenne itt kajálni, és nincs más lehetőség. Egy átlagos menza - színvonallal sincsenek tisztában.

Én gyakran 3 előtt 10 percel esek be kajálni, ha délutános műszakban vagyok, és a legfinnyásabb vendégek egyike vagyok a kantinban de mégis örülök hogy itt helyben tudok kajálni, jól főznek, kiemelkedően kezelik a vendégeket, és az árak is barátiak

Gabor57 2011.01.27. 11:34:36

@kundenstatus: Igaz! Teljes mértékben egyetértek

GasztroFan 2011.01.28. 12:31:01

A tegnapi tiramisu nagyon jól sikerült és még 12 órakor is volt belőle!! Csak így tovább!!

eatit 2011.01.28. 12:34:40

@GasztroFan: A két desszert közül mindig igyekszünk úgy választani az egyiket, hogyha látjuk a gyors fogyást, ott helyben tudjuk pótolni és ne legyen probléma, ezt a poharas desszertekkel tudjuk a leghatékonyabban megoldani. A somlói nem ilyen villámgyors, és aznap minket is meglepett, mekkora sláger volt, legközelebb sokkal többet készítünk belőle, és sajnáljuk, ha valaki lemaradt róla.

zs007 2011.01.28. 15:00:25

@GasztroFan: "még 12 órakor is volt belőle" - hát még szerencse, ha már "ebéd 11:30 és 15 óra között"... Bár ez azt nem vigasztalja, aki fél 2 előtt nem tud felállni ebédelni, illetve nem teheti meg, hogy egy órás ebédszünetet tartson.

suckit 2011.01.29. 22:19:59

szar az egész...
miért nem lehet árakat kitenni? Szerintem kötelező!! És szerintem a fogyasztóvédelem is így látja majd. Lehet persze mondani hogy csókolom, kint van a menü ára... és? Mennyi a kasszánál a csoki? mennyi a kóla? stb. KÖTELESEK vagytok minden forgalmazott termék és szolgáltatás árát feltüntetni!!!tudom hogy kínos ilyen pofátlanul magas árakat kiírni, de KÖTELEZŐ

Gabor57 2011.01.31. 07:39:27

@suckit: lehetne egy kissé KULTÚRÁLTABBAN tisztelettel!? Ha az árakkal gond van és nem értesz velük egyet, vannak opcionális lehetőségek, kisebb - nagyobb üzletek, ahol olcsón, ... minőségű élelmiszerek vásárolhatók! Nem kötelező az eatit!

suckit 2011.01.31. 17:13:30

Félreértettél: nem a magas árakkal van a gond, és igen: eddig is tudtam hogy máshol meg lehet venni olcsóbban :). A gond azzal van, hogy nem írjátok ki az árakat. Remélem most már egyértelmű. És ha már a kultúránál járunk: az árakat eltitkolni szerinted etikus? (Azon túl hogy Kötelező azokat feltüntetni) Mert szerintem nem

eatit 2011.01.31. 22:27:58

@suckit: Nem értjük a problémát, mert az áraink minden esetben világosan fel vannak tüntetve. És nem csak azért, mert kötelező, hanem ez alapvető a jó vendéglátásban.

Gabor57 2011.02.01. 10:36:29

@suckit: emészés által keletkező dolgoknak szerintem nincs itt a helye!
süti beállítások módosítása