eat IT

eat IT

Heti menü 0820-0824

2012. augusztus 19. - eatIT

A hajtás után nyomtatható méretben!

menusheet20120820_zold.jpg

menu20120820_eng.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://eatit.blog.hu/api/trackback/id/tr754719830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zosa7 2012.08.21. 15:21:35

A mai mexikói csirke egész jól sikerült és az adaggal sem volt probléma!

hamone 2012.08.22. 07:10:56

A gombás sajtos pulyka nagyon jóra sikeredett :)

brünhilda 2012.08.23. 09:00:36

A tegnapi csokis isler egyszerűen szörnyű volt!!!!!!
Tetején a csokimáz rendesen keresű, de mint az epe, a lekvárt nem is lehetett érezni annyira spórolt vele az összeillesztő ember, a tésztáról meg nem is beszélve....kerestem erősen a fűrészport szemmel benne, mert hogy ízében arra hasonlított.Egyszóval ez a desszert úgy el lett rontva ahogy csak lehetett: száraz, ízetlen és förtelmes. Én ilyet ki nem adnék a kezemből!!!Kedves Eat-IT ti megkóstoltátok???!!!

Sonofnoon 2012.08.23. 10:08:40

kondás gulyás...ennek semmi értelme.
KOnda=sertések, Gulya-marhák.Feltételezem sertéshúsból készült zöldségs-krumplis leves, paprikás-hagymás alaplében.Még jó hogy a halászléhez azt nem írják halászgulyás...

zs007 2012.08.23. 10:20:59

Abból kiindulva, hogy tegnap fél egykor már nyoma sem volt sertéspaprikásnak, kíváncsi vagyok, a hortobágyi ma meddig tart ki...

zs007 2012.08.23. 14:18:11

Egykor természetesen már nem volt hortobágyi, persze nem sejthettétek, hogy népszerű lesz, nem a ti hibátok...

Mocskos politikus 2012.08.24. 21:49:59

@zs007: Nem sejthették? Szerinted nem pötyögik be a pénztárgépbe hogy mit veszel?

A mai legyártott gyros mennyiség is kritikán aluli volt. Azért tudok csak ilyen jelzőt használni, mert már eltelt azóta 10 óra és lenyugodtam.
12:10-kor már nem volt gyros. A brassói mindig vacak, így kecske módjára ehettem a sajtpogácsákat, melyből 5 darabot kaptam.

Kedves Réka, hát hogy megy ez nálatok?

Tudtommal a kopasz szakács srác is felmondott, pedig rá nem lehetett panasz, jól főzőtt és jó fej is volt, maximálisan kiszolgált. Ellenben a szőke kislánnyal a helyében, aki flegmaságból jeles.

Válaszolnátok érdemben, hogy mégis mi az oka ennek az állandó körforgásnak?

brünhilda 2012.08.27. 07:29:05

@Mocskos politikus: Ne bánd hogy nem kaptál gyrost!!!Szörnyen kaki volt!!!A hús úszott valami lében ami levesre hasonlított, de íze semmi nem volt majd csak akkor ha rászórtam 1 kg sór és borsot! A krumpli nyers, szintén ízetlen, ja és kaptam 5 cikket belőle(?????és nem fél adagot kértem), kicsit ki is akadtunk mikor az említett szőke kislány eléggé érdekes kommenttel és arcmimikával visszakaparta a felét amit előtte kiszedett a tányérra!:o
A salátának kinevezett izé tutira több napos volt,fonnyadt és ízetlen, kb 1,5 dl vizet öntöttem le a tányéromról evés előtt. Egyedül a szósz volt jó, de hát azt nehéz is lett volna elrontani mert előre gyártott port tejfölös vízzel kellett csak elkeverni, az meg nem nagy valami!!:(
Színvonal, hozzáállás, ügyfélelégedettség= NAGY 0
Azt hiszem legközelebb inkább éhen maradok!
Eat IT szerintetek ez így rendben van??

zs007 2012.08.28. 09:38:57

@Mocskos politikus: Arra próbáltam célozni, hogy nyilván tökéletesen tisztában voltak vele.
Ami a kopasz srácot illeti, túl jó volt ő egy ilyen helyre. A szőke lány biztosan jószándékú, de ez önmagában szerintem nem elég (az ételekkel sincs gyakran tisztában). A vékony srác meg... Mióta köszönünk a vendégnek úgy, hogy "szevasz"? Alapvető hiányosságok vannak itt régóta és nem úgy néz ki, hogy bármi is változna.

minyáú 2012.08.28. 15:28:26

A múltkor az Ikonban futottunk össze egy volt eat IT-s szakáccsal (akik a sátoros időkben itt voltak, biztos emlékeznek rá), most ott séfkedik. Megjegyezném, hogy a hely benne volt a Népszabadság top 50 éttermes kiadványában legutóbb...De hát ide biztos nem volt elég jó...

Gabor57 2012.08.28. 16:56:05

@minyáú: Bizony, Csomós Bandi Debrecen egyik legjobb szakácsa séfhelyettesként dolgozik Debrecen LEGNÍVÓSABB éttermében...Elgondolkoztató nem?

customer 2012.08.29. 07:25:33

Néha olyan érzésem van, hogy az eatit-ban meló-diákok dolgoznak, ezért ilyen nagy a fluktuáció és ilyen ingadozó a hozzáállás:)

Mocskos politikus 2012.08.29. 14:51:53

@minyáú: Sok olyan hely van (nem csak a vendéglátásban), ahová nem kell a túl jó munkaerő. Mert egyrészt meg kell fizetni, másrészt nehogy elkezdjen már gondolkodni is, mert a végén okosabbat mond mint a főnök. Sajnos itt járunk. Nagy nyájat birkákból jó igazán tartani.
süti beállítások módosítása