eat IT

eat IT

A pénteki nyitóbuli

2010. június 16. - eatit

Június 18.-án 16 órakor, a Szlovénia - USA meccsel nyitjuk meg a sátrat, 20:30-kor Anglia - Algéria a következő mérkőzés, ezt is végigszurkolhatjuk együtt, a sátor a meccs, sőt a hosszabítások végéig, 23:00-ig nyitva áll.

A szavazáson a sört választottátok akciós italnak, de a limonádé végzett a második helyen, ezért azt is bevontuk a nyitóakcióba.

Az ITSH-val történt megállapodásunk alapján alkoholtartalmú italokat csak 18 óra után szolgálunk fel, addig alkoholmentes üdítőket és limonádét fogyaszthattok, mellé sült kolbász, hot-dog, saláta, zsíroskenyér és pattogatott kukorica lesz a menü, ezek szerencsére mind alkoholmentesek.

18 óra után, a limonádé mellé a csapolt Sopronit is bevonjuk az akcióba, a pohár 180 helyett 150, a korsó 290 helyett 240 Ft lesz.

 

Sok szeretettel várunk mindenkit!

A bejegyzés trackback címe:

https://eatit.blog.hu/api/trackback/id/tr122086419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ayci 2010.06.16. 16:36:58

örömmel látom a zsíroskenyeret a menüben :) ígérjétek meg, hogy nem dobozos sertészsírt kentek valami zacskós toastkenyérre!
a pattogatott kukorica király!!!

2010.06.17. 08:46:08

Hmmm. Ha lehet akkor vizezett sör se legyen.
Az hogy ezek mennyire akciós árak, azt meg mindenki döntse el magának.

Az élet sava-borsa 2010.06.21. 15:10:45

én személy szerint örülök a váltásnak, untam már mindig azt vadászni, mit rendeljek bárhonnan máshonnan. De nem szeretnék a negatívumokra visszatérni, azt helyettem úgyis sokan megtették. Részemről az egészséges, könnyű ebédek jelentenének előrelépést. Támogatom a "féladag"-ot, hogy ne vesszen kárba, ha valaki nem nagyétkű. A speciális étkezési igényekre való odafigyelés lehet, túl nagy kérés, de dolgoznak itt lisztérzékeny kollégák is, akik biztosan örömmel vennék a számukra is fogyasztható ebédeket. Asztalokra kérnénk sót-borsot, ne kelljen fél óráig vadászni másoktól. Étlap: a vadragu levest és a fuckup with jam-et szerintem már senki nem bírja látni, jöhet bármi újítás. köszönjük

Az élet sava-borsa 2010.06.21. 15:23:45

mindenkinek javasolnám, akinek ez "drága", és nem éri meg neki a munkatársakkal kellemesen eltölteni egy délutánt meccsnézés közben, hogy menjen el a bevásárlóközpontba, vásároljon magának sört és igya meg otthon egyedül. természetesen miután nevelt egy disznót, levágta és a kisült zsírját a cég melletti búzatábláról learatott búzából készült saját sütésű meleg friss finom ropogós kenyérre kente...

aki jól akarja érezni magát, jól tudja itt is, van, akinek pedig semmi nem elég jó.

szerintem jó ötlet/lehetőség a sörsátor, máshol nem nagyon hallottam ilyenről. részemről nagy pirospont.
süti beállítások módosítása