eat IT

eat IT

Hogyan pácoljuk?

2010. június 30. - eatit

Hétfőtől szeretnénk változatosabbá tenni a menüt a sörsátorban, ezért a kolbászsütés mellett tarját fogunk grillezni. A kérdés, milyen pácokkal ennétek a legszívesebben a húsokat?

Ha bármi ötletetek, kedvenc pácotok van ezeken felül, természetesen szívesen látjuk a kommentek között! 

A bejegyzés trackback címe:

https://eatit.blog.hu/api/trackback/id/tr942120009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.07.02. 12:48:35

SRÁCOK!

Vigyázzatok az árakkal, mert már kezdtek elszállni!!

Azért elég furcsa hogy egy fél kifli + 1db tescós virsli + két csepp mustár-on mi kerül 350-be. Értem én, értem én, a világítás, az áram, az ár-bér spirál, no meg a haszon és az új BMW reménye, de azért akkor is!

LE AZ ÁRAKKAL!

csuka23 2010.07.02. 18:29:34

Szeretnétek ti is az Ász sorsára jutni? Ha igen, akkor jó úton haladtok.
Sasliknak nevezitek azt, hogy hurkapálcára pár virslidarabot ráhúztok és 690Ft-ért eladjátok? Vagy az a pár falat gyümölcsdarab 350Ft? Annyiért már veszek 1 kg gyümölcsöt. Többet nem megyek hozzátok vásárolni és nem is foglak titeket senkinek sem ajánlani, ha nem változtattok az árpolitikátokon. Azt írtátok, hogy azért vagytok drágák, mert minőségi a kaja. Ez így nevetséges.

Mocskos politikus 2010.07.02. 19:38:56

Ja!

2 db főtt virsli 350. Kicsit odébb a Coopban 4-et veszel jobb minőségűből 160-180-ért.

Kedves eatIT és ITSH vezetőség! Tessék
már ellátogatni például a Tevába!

Ott nem profitorientáltan működik az étkezés, hanem tényleg a dolgozókért vannak.

Miért nem alkalmaz az ITSH akkor két szakácsot meg felszolgálót, akiknek 8 órában ez lenne a dolga.

Ja, és ha már itt járunk, kezdjétek el takarítani a vizes és kávéautomatákat, mivel bejelentést tettem az ÁNTSZ-nél, ugyanis higiéniai gondok vannak.

Valamint a betöltött kávékat is vizsgálni fogják fogyaszthatósági szempontból!

eatit 2010.07.04. 19:37:15

Sziasztok,

Sajnáljuk ha nem minden termék esetében találkozik a mi árképzésünk mindenki elképzeléseivel, de arra törekszünk hogy nálunk mindenki találjon magának megfelelő ár/érték arányú ételt, reméljük, sikerülni fog. A most használt virslit azért választottuk, mert az induláskor kínált kétféle termék -a másik juhbeles volt- közül ezt kérte mindenki. Ez nem egy gyenge mino"ségu", hipermarketben vásárolt virsli, hanem egy helyi termelo" 74% színhúst tartalmazó virslije. A mustár az indulás óta egy flakonban kint áll a pulton, ingyen, ebbo"l mindenki annyit használ, amennyit szeretne.

A saslikot azért találtuk ki -ahogy a pácolt húsokat is- mert szeretnénk változatosabbá tenni a kínálatot, ne csak hot-dog és sült kolbász legyen az ételválaszték a sörsátorban. A virslis saslik mellett tartunk csirkehús saslikot is ugyanebben az árban, és a hús és virsli mellé tu"zünk tarját és kaliforniai paprikát, és köretnek adunk hozzá egy salátát öntettel, ami már egy könnyű nyári ebéd.

A gyümölcssalátát elo" kell készíteni, fel kell darabolni és egy dobozt vásárolni köré, ezért nem tudjuk a gyümölcs beszerzési árán adni.

Mocskos politikus 2010.07.04. 21:47:17

Hogy írjak azért pozitív dolgot is, mert az is van.

- Látom hogy a hotdogot szépen, szalvétával fogjátok meg, a virslit csipesszel, ez nagyon helyes és tetszik

- udvariasak vagytok, én legalábbis még mindig így tapasztaltam

- a várakozási idő sem túl sok

- kitett mustár a pultra szintén pozitív

- helyes a narancsfacsaró kiscsaj.. :D

eatit 2010.07.05. 15:01:28

@Mocskos politikus: Örülünk, hogy találtál pozitív dolgokat is a sörsátorban, és reméljük, a jövőben még több étel és szolgáltatás megtetszik.

idspispopd 2010.07.06. 11:11:41

Valóban cuki a lány a pultnál :)

Kaja finom, sajnos kicsi a választék, de ízre nekem nagyon bejön. Hamburgert is csináljatok plíz, esetleg pizzát --> bár tudom hogy az körülményes.
Néha lehetne ilyen pl. hogy gulyásleves.

Árak... hmmm... a kolbász 490-ért nem olyan rossz szerintem.

Ja és azt mondtam már hogy a barnaszemű lány nagyon aranyos a pultnál? :)

Mocskos politikus 2010.07.06. 21:23:54

Jajajaja! Legyen pl. kövön sült pizza! Persze jó minőségű feltétekkel. A kevesebb néha több. És igen, bővíteni kellene a kínálatot, mert kezd kifulladni a lendület. Bár ezt tudjuk hogy nehéz. De hajrá!

eatit 2010.07.07. 14:59:50

@idspispopd:köszönjük. A sörsátorban nem tudjuk megoldani, de 09 15, a kantin megnyitása után lesz pizza, kifejezetten készülünk rá. :)
@Mocskos politikus: 07 19-től nagyot bővül majd a választék a sörsátorban, most alakítjuk ki a menüt, pénteken már szavazhattok rá!

phantom1 2010.07.07. 15:48:49

Ha már a szavazásnál járunk. Szépen megszavaztuk, hogy milyen páccal szeretnénk enni a grillezett tarját. Gondoltam, lemegyek és megkóstolom, mi lett belőle. Még csak nem is volt tarja a kínálatban!!
Persze a srác elmagyarázta, hogy minden nap más van, és ma pont nem tarja a menü.
Ha már van ez a blog, jó lenne néha értelmes infókat is kirakni, mint például, hogy melyik nap mit lehet enni.
Kicsit illúzió romboló volt a csirkemell, mikor egész nap a jó kis tarjára készültem.

eatit 2010.07.07. 18:52:18

@phantom1: elnézést kérünk, volt egy kis információelakadás, holnaptól kirakjuk a blogra a pontos napi menüt
süti beállítások módosítása