Pár hét, és megnyitjuk az éttermet az épületben. A felújítási munkálatokon túl elkezdtük megtervezni a menüt, több fogással fogunk bennetetek várni.
Az egyik legfontosabb bővítés a rendszeres főzelékválaszték lesz, a hozzájuk illő feltétekkel, természetesen. Bár ez utóbbi vérre menő vitákat szít és szektákat alakít ki egy baráti társaságon belül is, reméljük, a különböző párosításokkal majd eltaláljuk ízléseteket. Első körben azt szeretnénk megtudni, melyik főzelékeket szeretitek a legjobban, majd a kedvenceket jellemző feltétekkel párosítva is megszavaztatjuk.
Nálunk legjobban a spenót megy jó fokhagymásan és tükörtojással, de a kapros tökfőzeléket is szeretjük egy kevés pörkölttel, a krumplifőzelék pedig természetesen babérlevéllel készül. És nektek, melyik a kedvencetek?
Ha kihagytunk volna kedves főzeléket, sok szeretettel várjuk a kommentekbe. Ellenszavazni is ér, pláne szegény brokkolira.