eat IT

eat IT

Desszertes szolgálati közlemény

2011. május 20. - eatit

Vigyázat! Ma cookies helyett Gundel palacsinta!

Azért az nem olyan rossz csere, hát nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://eatit.blog.hu/api/trackback/id/tr192918241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gobi 2011.05.20. 13:18:59

Tisztelt eatit!

Többször előfordult már, hogy 12:30-kor 13:00-kor már nem volt a vegetáriánusok számára készített ételekből. Bosszantó, hogy csak egyfajta vega ételt lehet kapni és az is pillanatok alatt elfogy és akkor még nem is zárás előtt mentem, akkor megérteném.
Reméltem, hogy a zöld fogás egy vegetáriánus menű lesz, ami nemcsak gombából és rántott sajtból áll - mert nem csak ezeket eszi egy vegetáriánus!
A pizzára választható feltétek is eléggé szűkre szabottak, alapból színessé lehetne tenni paradicsommal, paprikával - persze nemcsak csípőssel - és egyéb zöldségekkel.
Nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy az ebédszünet a 30 percet meghaladja. Ezért kérem, hogy a vegetáriánus ételekből legyenek szívesek nagyobb, változatosabb kínálatot a vendégek elé tárni, mert ahogy láttam, a húst kedvelők is előszeretettel fogyasztják a vega ételeket!

Megértésüket és segítségüket előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Gobi

eatit 2011.05.24. 07:25:30

@Gobi: Szia,
köszönjük az észrevételt, vettük, és intézkedünk!
süti beállítások módosítása