eat IT

eat IT

Heti menü 1003-1007

2011. október 02. - eatIT

> A hajtás után kattintásra nyomtatható méretben!

A bejegyzés trackback címe:

https://eatit.blog.hu/api/trackback/id/tr823271470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EhesMunkas (törölt) 2011.10.02. 19:29:52

Sziasztok, arról volt szó, időben értesülünk az új árakról. Épp ideje lenne.

Alacsony_arak 2011.10.03. 15:50:14

Kedves eat IT.

Egyre lehangolobb az amit produkaltok. Eleinte alig vartuk hogy az ASZ vegre eltunjon az ITSHbol. Helyette jott egy fiatal csapat aki minosegi szolgaltatast nyujtott. Ez sok ideig igy volt. Ismetlem volt.

A mostani helyzet a kovetkezo:
A kezdo brigad mara mar majdnem teljesen lecserelodott. Jelentos minosegi romlast fedeztem fel az utobbi idoben. Eleinte az etelek valtozatosak voltak es minosegiek mostansag feluletesseg jellemzi az egesz konyhat.

A pekaruk ami mostansag jottek be minosithetetlenek. Magas aron rosz minoseg.

Miert nincs kiirva az etelek melle hogy mi micsoda? Ez jelentos mertekben megkonnyitene a valasztast.

Miert jatszatok el azt a jatekot 100szor hogy nincs viszajaro. Itt komoly munka folyik. Nincs ido 10-20 perceket varni a kasszara. Ha mar 10000-est kaptok mar szaladgaltok a konyhara felvaltani. Ez egyaltalan nem profi.

Es erre az egeszre meg rajon az hogy jelentosen dragitottatok a menukon. En nem lattam errol semilyen irasos figyelmeztetest. Most mondhatjatok azt hogy ugyesek vagytok mert a neten kozoltetek...de azt is ertsetek meg hogy nem bamulja mindenki az eatitblogot egesz nap. Jol lathato helyre kellett volna kirakni.

Ez a szolgaltatas megint az nagyerdei szotyolat arulo nenike szintjere szullyedt. Szerintem ez elfogadhatatlan.

Remelem nem esik az eatit is ugyanabba a tevedesbe mint az ASZ.

ITferi 2011.10.04. 10:05:16

Sokáig nézegettem a blogot és igénybe is vettem a szolgáltatásotokat, időnként nagyokat bosszankodva, időnként pedig megdícsérve milyen finomat főztetek jó áron. Eddig bírtam ki, hogy ne mondjam el a véleményemet.Értem én, hogy nektek van költségetek, bérleti díj, dolgozók bére, stb...
Viszont mért egyek én nálatok, amikor 1) rendelhetek olcsóbban, olyan levest kapok, amiből nem szedik ki a sűrűjét és csak ízes vizet kapok
2)át tudom venni 5 perc alatt és nem kell fél órát sorban állnom, mert épp csak egy pénztár működik, ezalatt már nem ebédet, hanem egy kihűlt, ehetetlen vackot kapok
3)szendvicset kb 50Ft-ból kihozom és nem 210-ből egy nevetségesen kicsit
4)a rágó, kóla, csoki árak nevetségesen nagyok
5) melegszendvics néven röhejes toast-ot adtok
és még lehetne sorolni.
én szerettem az Eat-It-t, de mára tettetek róla, hogy más módon oldjam meg a mindennapi étkezésemet.
ja, és amit már említettek előttem is, lehet, hogy van pár ember, aki ráér kávézgatni és nem számít mennyi időt tölt el ebéddel, de az emberek 90%-a minden napra be van táblázva és van amikor 20-30 perc jut ebédelni, mi nem tudjuk megengedni magunknak, hogy késsünk, mert számunkra fontos az ügyfél, ugyanis ebből élünk!

Alacsony_arak 2011.10.06. 09:55:46

Elgondolkodtatoto dolog.

www.villahotel.hu/gasztronomia

Ez a Krudy etterem holnapja. Leves, foetel + desszert 900 HUF alatt.

Azert remelem ez evindens hogy a minoseget nem lehet osszehasonlitani.

Szeritnem ez felhaborito. Most sokan mondhatnak ha nem tetszik ne egyel itt. Igen. Csak most itt arrol van szo hogy opcio nincs. Mert az ITSH-ban csak eatIT van. Ezt ugyesen kihasznalva oda jutottunk hogy ilyen lett a ar/minoseg arany. Remelem hamarosan lesz erre megoldas. Vegul oda jutunk hogy visszasirjuk az ASZ-t :)

EhesMunkas (törölt) 2011.10.10. 08:21:04

@Alacsony_arak:

1. ezt nem hozzák ki.

2. semmi választási lehetőséged nincs

Ja és hogyne lenne más opció, épp most raktál ki egyet. Elmész oda, és ott eszel :)
süti beállítások módosítása