eat IT

eat IT

Pizzaszünet

2011. december 14. - eat IT

Olvassuk a kommentjeiteket, a dicséreteknek nagyon örülünk; a konkrét kritikáknak nem örülünk de mindegyiket egyenként próbáljuk kiértékelni és folyamatosan javulni; a konkrétumokat nélkülöző hozzászólásokkal nehezen kezdünk bármit is.

Szeretnénk a lehető leginkább megfelelni az elvárásaitoknak, ezért a következő változásokat jelentjük be:

  • A pizzát pihenni küldjük. Holnap reggeltől előreláthatóan tavaszig nem tartunk pizzát: akkor majd szeretnénk kijönni egy új, tartalmasabb és kedvezőbb árú termékkel. A kóstolásokban, a termék kikísérletezésében számítunk rátok.
  • Gondolkodunk abban, hogy a pizzás feltéthűtő felszabaduló helyén további kiszolgáló- vagy kasszapozíciót nyissunk.

Ha van ötletetek, javaslatotok a pizzával vagy a felszabaduló hellyel kapcsolatban, azt várjuk itt a blogon, vagy - mint mindig - az info@eatit.hu mailcímen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eatit.blog.hu/api/trackback/id/tr323462971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jössz le kajáért? 2011.12.14. 14:49:13

- Hamburgerek, de főleg:
óriás hambi, nagy buciban! :D
- Óriás Palacsinta, nem serpenyős hanem sütőlapos
- 50cm-es "kettévágott bagett" melegszendvics. :)
- Graham szenyák (csirkés, szalámis, sonkás)

Ezek nagy része rendelhető is, ezért óvatosan az árképzéssel! ;)

Gabor57 2011.12.22. 08:46:29

A pizzafeltét hűtőjébe be lehetne a wokhoz készülni!!

cal3006 2012.01.01. 17:42:26

@Gabor57:

Valóban jó ötlet lenne beüzemelni a wokot néhány egyszerűbb kajával..
Pl. remek wokzöldségeket lehet benne készíteni kevés idő alatt.

Gabor57 2012.01.02. 07:39:48

@cal3006: Leadtam egy kalap receptet ill. hivatkozást, a többi már nem rajtam múlik...
süti beállítások módosítása