eat IT

eat IT

Heti menü 0506-0510

2013. május 03. - eatIT

menusheet20130506-Sheet1.jpgmenu20130506_eng-Sheet1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://eatit.blog.hu/api/trackback/id/tr835262940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Good Guy Greg 2013.05.09. 13:21:20

Kedves EatIT!

Gondolkodtatok már azon, hogy vajon mennyibe kerül 250 mosoly? Én sem vagyok szakértő a témában, de egy gyors Google keresés után azt találtam, hogy mai árfolyamon kb. 4750 forint körül lehet. Ha kimatekozzátok így 19 forintra jön ki darabja, pont annyira mint amennyibe a két osztású habdoboz kerül normál áron. A mai ebédnél (sajttal töltött csirkemell, finom volt, köszönöm) azt tapasztaltam, hogy az előbb említett doboz nálatok háromszor annyiba kerül, mint a rendes ára. Biztos vagyok benne, hogy nem ezek akartok meggazdagodni, így 2 dolgot tudok elképzelni. Az első, hogy nagyon mellényúltatok a beszállító választásnál, a második pedig, hogy nem gondoljátok, hogy a vásárlóitok képesek együtt élni a lecsökkentett dobozárral. Én állítom, hogy minket nem zavarna, de hogy bebizonyítsam, sőt képbe hozzam a hozzászólásom elején említett mosolyokat felajánlok nektek teljesen ingyen 250 darab ilyen dobozt, vagy ha nektek úgy könnyebb, akkor az ellenértékét, 4750 forintot. Cserébe csak annyit kérek, hogy amíg el nem fogynak nagy mosollyal és normál áron mérjétek az „elviteles” főételeket. Ha érdekel az ajánlatom, itt jelezhetitek és kimegyek, hogy személyesen megbeszéljük a dolgot.

eatIT 2013.05.09. 14:55:34

@Good Guy Greg: Kedves Good Guy Greg,

örülünk, hogy ízlett a mai ebéd és köszönjük az önzetlen felajánlást is. Doboz árainkon jelenleg nem tudunk változtatni, de egy környezet- és pénztárcakímélő ötletünk lenne az elviteles dobozhoz kapcsolódóan: javasoljuk, hogy hozz/hozzatok be magaddal/magatokkal műanyag dobozt, melybe nagyon szívesen és természetesen díjmentesen beletesszük a választott étel(eke)t.

Üdvözlettel,
eat IT
süti beállítások módosítása