eat IT

eat IT

Heti menü és indul a napi lájk és nem lájk

2010. november 01. - eatit

Mivel ez itt nem a Facebook, a napi kedvenc megszavazása mellé betesszük a heti halálraítéltet is. A szavazáson túl, a napi menü értékeléséhez beírhatjátok azt is, hogy a mait sózzuk meg jobban, tegyünk bele köményt, ne tegyünk bele köményt, legyen rajta sapka, ne legyen rajta sapka.

Menü a linken nyomtatható méretben, kívánságra nagyobb felbontásban a kép mögött, keddi menü véleményezése a linken.

Jó étvágyat!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eatit.blog.hu/api/trackback/id/tr642412428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mimin 2010.11.02. 09:07:28

Lehetne 1 olyan kérés,hogy kiírjátok a Kantin bejáratához is a menüt hogy ne az ételkiadónál kelljen szegény fiúkat kérdezgetni mi az aznapi ebéd??Az meg plusz király lenne ha az ételek elé is kiraknátok a kaja nevét,hogy tudjuk mi micsoda mert nem mindig egyértelmű.Mert ha külföldi Kolléga jön ebédelni újra tolmácsolni kell neki mik közül tud választani és az éhes ember sorban állva türelmetlen...így meggyorítanátok az étel kiadást és gyorsabban haladna a sor.Köszi szépen!!! :)

Gabor57 2010.11.02. 09:50:57

Sziasztok!

a felbontással akadnak problémák!

tisztelettel:

idspispopd 2010.11.02. 12:48:46

Kedves IT-s kollégák!

Tanuljunk már meg sorban állni az ebédnél! Aki levest szed, az álljon a sor végére, ne a sor közepére, mert így kib*sz azokkal akik hátrébb állnak a sorban! Gondolj bele, állsz leves nélkül a sorban tálcával, és mindig bemászik eléd egy egy ember levessel! Ma is a frász kerülgetett amikor előttem egy srác 4 haverját beengedte, nem akartam bunkó lenni, de legközelebb az leszek!

Ne legyünk már parasztok! köszi

@eat-it: kaja finom, csak így tovább!

idspispopd 2010.11.02. 13:35:06

... egy kis módosítás:

ne a sor legvégére álljon, hanem annak a sornak a végére akik kezében már tálca van (tehát kb. a tálcatartóhoz)

Gabor57 2010.11.02. 15:49:51

köcci a felbontást

Bat06 2010.11.03. 11:15:43

Mármost, ha egyszer sorba álltam, hogy eljussak a levesig és az éppen elfogyott ott várok, hogy hozzanak, és végre tudok szedni nehogymár megint beálljak a sor legvégére!!!!
Gondolkozzál már ember!

Árpó 2010.11.03. 12:12:50

Na urak, a mai bakonyi gombaleves volt az eddigi legfinomabb levesetek, nálam megért egy regisztrációt az oldalra!
Publikus a receptje? :)

bujdosot 2010.11.03. 12:20:10

Sziasztok! A mai ebéd első osztályú volt...:)

A sor-problémával kapcsolatban egyet értek idspispopd-dal...

@Bat06: Nem a sor legvégére kellene visszaállnod, hanem annak a sornak a végére, akinél már van tálca, ergó ők már vagy kaptak levest és visszaálltak a sorba, vagy nem kérnek levest, és ezért állnak ott, ahol. Ha valaki csak úgy visszafurakodik a sorba(esetleg mert a barátja épp ott áll, és ha már ott van, beáll mellé), az ezekkel a kollegákkal tol ki. A legjobb az egészben, hogy velem is előfordult már (épp ma is), de amikor szóvá tettem/tettük, még a nevezett kolleginának állt feljebbb...Gondoljon bele mindenki...ha a leveskiosztó 20 méterrel arrább lenne, akkor is két sor alakulna ki, és a leves elvétele után ugyanúgy a sor végére kellene visszaállnod, mint ahogy most elvárnánk.

idspispopd 2010.11.03. 12:25:21

Milyen sor legvégére? Olvasd már el normálisan amit írtam Batman mielőtt hülyeségeket írsz!

Bat06 2010.11.04. 11:49:30

@bujdosot: 1 szónak is száz a vége, rosszul van megoldva az egész!
A leves is kevés (kevés fej adag van benne) és bosszantó, hogy akár 3x is sorba kell állni, hogy végre enni tudjál.

Bat06 2010.11.04. 11:51:07

És a tálca vissza vitelnél is akadnak gondok!

Bat06 2010.11.04. 12:00:28

@idspispopd: ez akkor is felháborodást fog kelteni a sorban álló tálca nélküli embereknél! Miért állunk be eléjük?
Sajna ez mindenhol így van.
Táblázzuk ki a gyengébbek kedvéért, mint a Cora körforgalomnál, mert ott is sok baleset történt, mert a sok jogosítvánnyal rendelkező nem tudta,hogy ha belső sávban vagyok (akkor még nem volt felfeste a kötelező haladási irány!)nem hajthatok ki az első kihajtónál!!!!!!
Egyébként csak Bat a név!

( : : ) 2010.11.04. 13:39:12

Hát srácok...

Nagy csalódás volt a mai ebéd...
Másodjára jártam úgy, hogy a hús nem volt átsülve rendesen.
Nyers volt a kijevi közepe :(
Pfuj :(

bujdosot 2010.11.04. 14:40:18

@Bat06:
Persze, nem mondtam, hogy jól van megoldva. Kötekedni sem akarok, de szerintem az a helyes elv, amit idspispopd kollega (és én) felvázolt. Aki meg még nem jutott el a tálcaosztóig, az úgyse szólna be, mivel így is-úgy is előtte voltál a sorban, neki úgymond mindegy, hogy hova állsz vissza. Csak ezzel tudok érvelni, hogy ha messzebb lenne a leveskiadó(mondjuk 10 m-rel), akkor is így kellene mindenkinek eljárnia. Ez a személyes véleményem, de szerintem a többiekkel szemben így a korrekt. Nyilván nem várhatjuk el, hogy az eatit, vagy az IT biztonsági emberei közül valaki ott álljon, és telelje a népet, de szerintem az magától érthetődő, hogy ha valaki már áll előttem a sorban, akkor nem állok be elé, a haverjaim mellé.

@eatit:
A mai nap csak a túrós-tejfölös tészráról tudok nyilatkozni. Ízlett, de kicsit sótlan volt, és egy kivételével az összes asztalon csak bors volt kitéve.
A somlói kicsit furcsa volt vaníliapudinggal, de így is finom volt :)

idspispopd 2010.11.04. 15:26:32

@Bat06:
Mivel a leves felvétele előtt te is végigálltad a sort tálca nélkül, ezért a többi tálcanélküli is végig fogja, egy szavuk sem lesz hidd el! És miután ők is felveszik a tálcát és lenyúlják a saját levesadagukat, ők is beállhatnak az 1-es checkpointba, ezt értsük már meg! Senki sem jár rosszul. Sőt, aki nem kér levest, már állhat is a főételesekhez.
Igenis kell egy referenciapont, vagy egy reptérszerű terelőszalag, mert máskül. káosz van, vita, félreértés... De minimum az eatIT ezt megoldhatná kicsit szebben.
Értem én hogy Ausztriában is így van, ott bevált, stb... stb... de itt a gyakorlat azt mutatja h nem egyértelmű a dolog. Emlékszem az első nap micsoda káosz volt :D te jó ég...
Értsd meg, nem kötekedés, nem szőrszálazás, egyszerűen csak idegölő ha valaki belesz*rik a másik idejébe. Ha én tudok várni, ő is tud, és fog is.... reméljük :)

@eatIT: odak*rt rendesen a mai Chili con carne, nagyon ízlett! Ezt a sorbanállós dolgot ha lehet vitassátok már meg minél hamarabb h ne legyen verekedés :) köszi

cuisine 2010.11.05. 20:00:19

A mai Lasagne csalódást okozott, mert nem volt megfőve benne a tészta! Az alsó és az egyik középső lap úgy nézett ki, mint amit most vettek ki a tasakból, száraztészta formájában. Ha jól tudom, a tésztalapokat előtte meg kellene főzni, nem? Legközelebb visszaviszem megmutatni! (Remélem, nem lesz ilyen legközelebb...)

Zosa7 2010.11.06. 18:54:30

Az egész sorbanállásos elmélettel (a tálcát fogók mögé állással) az a gond, hogy az ember élelmes és szépen felveszi majd a tálcát mikor még oda sem ért. Az egész szarul van megoldva, úgy kellett volna lennie, ahogy a sátorban volt. Egy sor van és lehet elvenni az előre kitett levest és kezét csókolom lehet menni a főétel válogatós dologhoz...

Ez így nem jó sehogysem...

Gabor57 2010.11.08. 08:06:37

@cuisine: Hát az bizony nem jó, ha a Lasagnatézsta még roppanós! Egyébként NEM kell a tésztát megfőzni, az egésznek az a lényege, hogy a tészta a jó szöttyös ragu illetve Besamell rétegek között fő meg
süti beállítások módosítása