eat IT

eat IT

Csirkemájas ragu, közkívánatra

2011. március 18. - eatit

Budapest ragu

  • csirkemáj 10 dkg
  • fekete bors őrölt 4 g
  • fűszerpaprika 2 g
  • gomba 20 dkg
  • paprika 20 dkg
  • paradicsom 10 dkg
  • szalonna 10 dkg
  • vöröshagyma 15 dkg
  • zöldborsó 10 dkg  

A kockára vágott szalonnát ropogósra sütjük. Hozzáadjuk a vöröshagymát, üvegesre pirítjuk, a tűzről levéve fűszerpaprikát, majd egy kis vizet adunk hozzá, és visszatesszük a tűzre, ekkor beletesszük a gombát és a feldarabolt csirkemájat, sóval és borssal ízesítjük. Mielőtt teljesen elkészülne, hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, paprikát és a zsenge zöldborsót.

A bejegyzés trackback címe:

https://eatit.blog.hu/api/trackback/id/tr832748513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vipera01 2011.03.18. 11:38:30

Szervusztok!

Az e-mail címeteket meg tudnátok adni?

Vipera01 2011.03.18. 11:38:58

Sziasztok!

Az e-mail címeteket meg tudnátok adni? Köszi.

evucih 2011.03.18. 14:56:30

Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
azt hittem már nem is rakjátok ki.

eatit 2011.03.21. 09:22:48

@Vipera01: eatitpacman@gmail.com
@evucih: sziviiii :)
süti beállítások módosítása