eat IT

eat IT

Gyorsabb kiszolgálás, készpénzmentes fizetés az eat IT-nél

2011. szeptember 20. - eatIT

Október 3-tól az eat IT-nél lehetőség nyílik prepaid kártyás fizetésre.  

Az eat IT felkészült az ITSH belépőkártyáinak olvasására, így nincs szükség egy újabb ügyfélkártyára. Ahhoz, hogy ügyfélszámládat megnyithassuk, regisztrálnod kell a kártyádat egy egyszerű regisztrációs lap kitöltésével.  Regisztrációs laphoz hozzá tudsz jutni a kávézópultnál.

Az első hetekben (a hosszú várakozás elkerülése érdekében) délután 14.00 órától zárásig fogadjuk a kitöltött regisztrációs lapot a kávézópultban. A regisztrációhoz szükség lesz még a belépőkártyádra.

Regisztráció után a kártya készpénzzel és étkezési jeggyel is feltölthető; a feltöltött egyenleget pedig a kávézóban és az étteremben is a teljes kínálatra vonatkozóan lefogyaszthatod, így a fizetés gyorsabbá és egyszerűbbé válik.

Megéri regisztrálni, hiszen minden regisztrált kártyára 200 forintot töltünk fel, ajándékba.

A későbbiekben a kártyához egyedi kedvezmények és hitelkeret lesz rendelhető, erről reményeink szerint október végén fogunk tájékoztatni benneteket.

Egy éves az eat IT. Egy éve költöztünk be a sörsátorból, és egy éve dolgozunk azon, hogy a nektek legjobban tetsző módon szolgáljunk ki benneteket.

Tudjuk, hogy rengeteg dolgon tudunk még javítani: higgyétek el, minden nap azon dolgozunk hogy ez minél jobban sikerüljön. Dolgozunk az egységes adagokon, a várakozási idő csökkentésén, a kínálat változatosan tartásán és az egységes minőségen. Reméljük ti is érzékelitek az erőfeszítéseinket, és ezúton is köszönjük azt a rengeteg visszacsatolást amit az elmúlt évben tőletek kaptunk. Ha hibázunk, vagy az erőfeszítéseink nem pontosan eredményesek, azért elnézést kérünk; egy dolgot azonban megígérünk: figyelmünk nem fog lankadni és mindent megteszünk a kompromisszummentes minőségért.

Egy év után azonban – mert a gazdasági környezettől mi sem tudjuk függetleníteni magunkat – kénytelenek vagyunk árakat emelni. Az új árak szintén október 3-tól lesznek érvényesek, és azokat kiírjuk majd ide, a blogra; a bejárati totemoszlopra és a pultok mögötti képernyőkre is. Határozott célunk, hogy minőségi ételekkel várjunk benneteket, az alapanyagárak azonban az elmúlt egy évben az inflációt jóval meghaladó mértékben nőttek.

Reméljük még sok – vidám, néha kritikus és önkritikus – évet tölthetünk együtt, és reméljük legalább annyi elégedett véleményt kapunk tőletek, mint eddig.

Jó étvágyat kíván,

az eat IT csapata 

A bejegyzés trackback címe:

https://eatit.blog.hu/api/trackback/id/tr293241999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EhesMunkas (törölt) 2011.09.21. 09:59:57

A prepaid belépőkártya zseniális ötlet, épp nemrég beszélgettünk róla, hogy simán meg lehetne csinálni. Egyenleg információkat majd valami webes felületen lehet hozzá nézni?

Az áremelés már szomorúbb hír, de a válság összeköt bennünket :D

Mocskos politikus 2011.09.21. 10:04:08

Azért majd az árakat firkáljátok be mielőtt feltöltöm a prepaidkártyámat..

Zosa7 2011.09.21. 10:36:11

Ez a kártyás dolog a legjobb amit valaha is kitaláltatok! Reméljük beválik!

Az emelés nem a legjobb dolog, de tény hogy haladni kell a korral... :( Ha a mi fizunkat is emelik akkor semmi gond nem lesz :DD

ChronosHD 2011.09.21. 11:50:34

Amire szerintem sokan felfigyeltek a minőség változás. Sokan felmondtak mostanság (leginkább a cukrász-szakács srácot siratom, óó az a tiramisu) cserélődött a személyzet, ami a minőség és paletta rovására ment. Jó lenne ha nem veszne oda a cég, szerintem nagyon jól csináltátok eddig.

eatIT 2011.09.21. 13:17:02

@EhesMunkas: Kedves ÉhesMunkás! A pénztárszalagon minden feltöltés és vásárlás alkalmával is nyomon követheted az egyenleged alakulását. A jövőben bevezetendő fejlesztéseink között szerepel továbbá egy webes felület, ami szintén ezt a célt szolgálja.

Mocskos politikus 2011.09.30. 10:18:49

[url=http://kephost.hu/share-FF35_4E857B1A.html][img]http://kephost.hu/image-FF35_4E857B1A.jpg[/img][/url]

Mocskos politikus 2011.09.30. 10:19:32

Íme az eddigi eredmény, kedves EatIT, tessék megfontolni..

kephost.hu/image-FF35_4E857B1A.jpg
süti beállítások módosítása