eat IT

eat IT

Heti menü 1128-1202

2011. november 27. - eatIT

> A hajtás után kattintásra nyomtatható méretben!

A bejegyzés trackback címe:

https://eatit.blog.hu/api/trackback/id/tr733415371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vipera01 2011.11.29. 12:37:43

Nagyon finom volt ma a csorbaleves, és a rántott csirkemell! Igazán kiváló munkát végzett a szakács!

Csupán annyi szépséghiba van a képletben, hogy RÁNTOTT HALAT szerettem volna enni! Elhiszem hogy a jó étel hamar elfogy, de már DÉLBEN???
Direkt lementem hamar, de 12:03-kor már közölte velem az ételkiosztó, hogy elfogyott, és hogy csak 30 adag volt elkészítve... amiből tudjátok, hogy sok el fog kelni, miért nem csináltok több adagot?

customer 2011.11.30. 08:59:42

Sokan nem szeretik a halat sajnos, meg fintorognak hogy így büdös meg úgy büdös...
Én imádom :)

jössz le kajáért? 2011.12.01. 13:48:14

Kérhetnénk egy "Heti menü" táblát a ételkiadó melletti falra is? (a második tálca tároló fölötti falra).
Sőt, személy szerint nagyon jó ötletnek találnám egy másik étlap bevezetését is, ami mondjuk naponta kerülne ki és tartalmazná az aznapi fogások rövid leírását valamint az összetevőket. Mondok is egy példát: "(Főétel - 2)Milánói spagetti kocka: Összetevők: paradicsom, gomba, darált marha hús, makaróni tészta, trappista. Leírás: Kockában sült hagyományos készítésű milánói tészta pirított sajtmártással a tetején." és a ételkiadónál ott szerepelne egy kártya a Főétel - 1 felirattal a spagetti mellett messzebbről is jól látható helyen. Így nem kellene mindenhez kis kártyát nyomtatni, elég számozni, de akár a plexi pultra is kikerülhet egy-két táblácska amin fel van sorolva melyik szám mit takar. Szerintem radikálisan csökkentené a "Ez mi? Gomba van benne? Mit egyek? Ez most feláras vagy normál menü?" stb kérdések számát :)

jössz le kajáért? 2011.12.01. 14:05:25

Talán még a régi vitrines módi is nagy sikert váltana ki. Aki még nem ismeri: a napi fogások egy lezárt üveg vitrinben megtekinthetők voltak anno a bejáratnál, így ha a név nem is mondott sokat a látvány megtette hatását. Másik előnye az lenne, hogy mindenki tudná mekkora is egy adag, ha máshogy nem is, szemre. És most jön a képbe egy másik ötlet, talán túl radikális de lehet finomítani. :) Aki úgy érzi, hogy nagyon is szűkmarkúan mérték az adagját, nyugodtan vehessen el egy új erre a célra bevezetett 80%-os kártyát. Persze ehhez az kell, hogy becsületesek legyenek a vevők is és ne éljenek vissza ezzel a lehetőséggel.

whocares11 2011.12.01. 19:33:45

Ez a 80%-os kártya nekem nagyon tetszik :) Így azt is lehetne mérni, hogy aznap hányan keveselték az adagjukat.

hdanesz 2011.12.01. 22:26:56

Ha már az adagoknál tartunk: ma a pénztáros hölgy egy tálcára (amin hivatalosan egész adag volt) pillantva azt kérdezte: 'ez fél adag?'

EhesMunkas (törölt) 2011.12.02. 07:06:03

Az elmúlt időkben nagyon pozitívan alakultak az EatIT szolgáltatásai, viszont ha nem is tovább javítani, de meg kellene tartani azt a szintet.

Erre mi van 3 napja (sajnos): az adagok megint kínosan kevesek, nem egyszer kellett emiatt szólni. A tegnapi roston csirkemell konkrétan olyan volt, mint ami 1 napig állt a hűtőben. A hideg és kiszáradt végeredmény pedig fél12-kor várta az embereket, nem ám ebédidő végén. Ha ezelőtt 1 héttel még tudtatok forró kajákat adni, most miért nem? Karesz elment, és ennyire minden megváltozik? Az önkéntes kártyát én is örömmel venném, nem kéne veszekedni, hanem vinnénk a kártyát magunknak, ha kevés a kaja.

Egy másik dolog. Mindenki hibázik, a szakács is. Ha azt a tegnapelőtti sajtmártást ehetetlen szinten leégette (mivel órákkal ebéd után is HAMU szagú volt a szám miatta), legalább mondjátok meg, hogy srácok, ez szar lett, kéritek nélküle is? Főleg, hogy másnap ugyanaz a kaja sajtmártás nélkül. De nem, a legnagyobb vigyorral ráöntenek egy lapáttal a főételre, holott a kajaszedőknek is van orra, ne mondja nekem senki, hogy nem lehetett érezni rajta. 10 évesen égettem le ennyire pudingot utoljára, csoda, hogy nem volt tűzriadó szerdán.

hunvagy 2011.12.02. 12:38:41

@EhesMunkas: "Karesz elment"? Miért az a mondás jut eszembe, hogy a kapitány hagyja el utoljára a süllyedő hajót?

eatitsuxx 2011.12.02. 18:58:54

A mostani szintet nem lesz nehéz tartani. Hónapok óta ugyanolyan mélyen van a színvonal. Például ma délután 1 órakor szerettem volna egy hawaii csirkemellet venni, de már nem volt. Talán ettől is fintorognak az emberek? Vagy tényleg ennyire bonyolult normálisan kiszámolni az adagokat? Egy normálisan működő helyen még délután 3 órakor is ki tudnák adni bármelyik fogást. De láthatóan az eatIT nem tartozik ebbe a kategóriába, úgyhogy a jövőben inkább máshonnan fogok rendelni, ahol olcsóbb és jobb a kaja. Nem mellesleg pedig gyermekadagokat sem tartanak.
Azt már meg sem kellene említenem, hogy délután 2 órától nem lehet elérni a kamerát. Holott délután 3 óráig mennie kellene. De úgy tűnik, nálatok tényleg minden csak elméletben működik.

Kép: noob.hu/2011/12/02/eatit.jpg

EhesMunkas (törölt) 2011.12.05. 07:41:04

fotosopp :) (trollz rulez)

amúgy nyugi, 2kor már annyira nincs sor, hogy a kamera már állóképet is mutathatna...

A színvonallal nem értek egyet, volt most egy pár hetes nagyon jó időszak, most sajnos megint lefelé süllyed...

Az adagok pedig tényleg vicc kategóriába tartoznak :(

eat IT 2011.12.05. 12:59:20

Köszönjük a hozzászólásaitokat!
Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy megfelelő és állandó minőséget tudjunk nyújtani nektek, ugyanakkor ha ez valamiért nem sikerül azt utólag nagyon nehezen tudjuk visszafejteni.
Éppen ezét, ha valamit nem találtok rendben kérjük a helyszínen szóljatok a tálalószakácsoknak, akik meg fogják próbálni orvosolni a problémát.
A kamerát illetően: bár azt mi vettük de az ITSH üzemelteti, így az órát is ők tudják átállítani. Már jeleztük az ügyet az illetékesnek.

Szép hetet mindenkinek!
süti beállítások módosítása