eat IT

eat IT

Napi ajánlat

2013. január 30. - eatIT

Kedves Vendégeink!

A mai napi ajánlatunk mediterrán gyümölcsös csirkemellcsíkok.

eat IT csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://eatit.blog.hu/api/trackback/id/tr655052508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gomba19 2013.01.30. 15:43:40

Kedves EatIT!

Pár építő jellegű javaslatot szeretnék leírni.

Az egyik leginkább zavaró a választék kiírásánál az, hogy nem egyértelműek az árak. Nem lehetne tételesen kiírni, hogy mi mennyibe kerül? Akár úgy is, hogy levessel együtt, kisadag, féladag... Néha 70 forintot fizetek a köretért, máskor meg ugyanazért 300-at és jó lenne tudni.

A másik az, hogy nem először fordul elő, hogy a krumpli vagy a rizs még nyers. Ez nem hiszem, hogy elfogadható egy vállalati menzán.

Az ár-érték aránnyal is gondok vannak, mert az adagok kicsik, viszont ahhoz túlságosan drágák. Az embereknek jobban megéri rendelni, mert kevesebb pénzért még akár levest is kapnak a főétel mellé.

Csak összehasonlításképpen belinkeltem a hasonló szintű Nagyerdei Étterem (menza) honlapját, ahol az árak egyértelműek, a választék pedig változatos. Ráadásul van rendes honlapjuk, és nem egy blogon kell keresgélni az éppen aktuális menüt. Az angol verzióról nem is beszélve...
www.nagyerdei.hu/

Remélem nem támadásnak veszitek a kommentet, mert nem annak szántam, de ezekből lehetne építkezni a jövőben.

eatIT 2013.01.30. 17:16:52

@Gomba19: Kedves Gomba19!

Kommentedet egyáltalán nem vesszük támadásnak, éppen azért tartjuk fenn ezt a blogot, hogy véleményt cserélhessünk egymással.

Az eat IT két és fél éve üzemel a jelenlegi keretek között, az árak struktúrája egyáltalán nem változott, árat is összesen egyszer emeltünk. Valaha volt itt blogon egy oldaldobozunk az árakkal magyarul és angolul (ahogyan a menü is), az most úgy tűnik hogy eltűnt, nyomozunk és mihamarabb visszatesszük. Kollégáink szívesen segítenek ha nem egyértelmű, hogy egy-egy kombó pontosan mennyibe kerül (gondolom ez okozhatja a félreértéseket). Mérlegeljük hogy új árazási struktúrát vezessünk be (előrefizetéses-kis menü/nagy menü stb.) ha bármilyen javaslatotok van annak örülünk. A Nagyerdei Menzával való összehasonlítást nem érezzük fairnek, az árakban semmiképp sem, sajnos a linken mi 15-30%-kal magasabb árakat látunk. Ugyanakkor amint azt az előbb vázoltuk gondolkodunk rajta, hogy miként tudnánk megoldani ha valaki nagyobb étkű és hajlandó is volna többet áldozni (de persze nem szeretne két menüt venni, az mennyiségben és árban is túlzás lenne).

Reméljük mihamarabb újra vendégünk leszel, és ha van mondandód ne tartsd magadban!

Üdv,
eat IT

zs007 2013.01.31. 10:32:20

Bocsánat, hogy beleszólok, de azzal, hogy "kollégáink szívesen segítenek ha nem egyértelmű, hogy egy-egy kombó pontosan mennyibe kerül" vitába szállnék, mert némelyik arra nem képes, hogy kulrurált emberhez méltóan köszönjön, vagy neadjisten úgy viselkedjen, ahogy az vendéglátásban elvárható lenne. Senkit nem érdekel, hogy szar kedve van, korán kelt, stb. Én sem vagyok paraszt senkivel a telefonban, még azzal sem, aki megérdemelné. Számtalan ember megfordult már nálatok a pultban, de legfeljebb 3-ról tudnám elmondani, hogy odavaló volt.

eatIT 2013.01.31. 14:31:15

Kedves zs007! Köszönjük az észrevételedet! Örülünk annak, hogy a pultosok között már több - ahogy írtad – odavaló kollégával is találkoztál. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy folyamatosan javuljon az ügyfélkiszolgálásunk, így szívesen veszünk minden konkrét visszajelzést, legyen az pozitív vagy negatív. Éppen ezért csak bátorítani tudunk arra, hogy minden esetet jelezz e-mailben az info@eatit.hu címen, vagy akár itt a blogon.
süti beállítások módosítása