eat IT

eat IT

A mai napi ajánlat sütink

2011. június 08. - eatit

 A zsito egy hagyományos szerb édesség, Szláva idején fogyasztják, de a turisták kedvéért, cukrászdákban egész évben kapható.

Így készül:

Hozzávalók:

  • búzaszemek
  • dió
  • szerecsendió
  • mazsola
  • fahéj cukor víz, vagy tejszín

A puhára főtt búzát kiterítik picit megszikkadni, mazsolával, dióval összedarálják, fűszerezik, és a megfelelő állag (sűrű, inkább száraz, mint krémes) eléréséig higítják tejszínnel, vagy vízzel. Tejszínhabbal és vaníliafagylalttal is lehet tálalni, háznál ezek nélkül szokás.

A bejegyzés trackback címe:

https://eatit.blog.hu/api/trackback/id/tr352966963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zosa7 2011.06.08. 09:17:00

Sziasztok,

már régóta meg akarom kérdezni, hogy miért van az hogy ha féladag köretet kérek akkor is ugyanannyiba kerül a kaja mintha egészet kérnék? Pl. csak főétellel 590? Ez már nem egyszer előfordult és nem egy pénztárosnál.

eatit 2011.06.10. 12:19:48

@Zosa7: Szia

féladagért 70%ot számolunk, a főétel+köret kombót megbontás nélkül adjuk 590 Ft-ért, ha ennek az összetétele megváltozik, nem menü árban számolunk

két dolgot tudunk javasolni:
-hagyd meg a köretet, ha sok
-vidd el egy műanyag dobozban
süti beállítások módosítása